Finestres d'alumini i pvc

Finestres d'alumini i pvc

Finestres d'alumini i pvcBusques una empresa especialitzada en la fabricació de finestres? Canviaràs les finestres del teu nou habitatge, però no et decideixes entre alumini o PVC? Els tancaments són un dels elements més importants de la teva llar o negoci, perquè permeten l'entrada de llum natural i ofereixen protecció enfront de la temperatura, el soroll i els intrusos.

Des del nostre taller de fusteria metàl·lica a Manresa, comptem amb una extensa trajectòria en la producció i instal·lació de tota mena de finestres, oferint solucions totalment personalitzades (materials, acabats…).

Necessites un pressupost?

Fabricació i instal·lació de finestres a Manresa

A l'hora de triar els materials de la teva finestra, resulta fonamental estudiar a fons les millors opcions abans de realitzar la seva instal·lació: avantatges, propietats, característiques, resistència… Ja siguin finestres per a una obra nova o una reforma.

Finestres d'alumini

L'alumini és un material molt versàtil i que permet tota classe d'acabats i dissenys. És lleuger, econòmic i molt resistent al qual es pot equipar amb prestacions aïllants, com amb el Trencament del Pont Tèrmic.

Finestres de PVC

Les finestres de PVC, igual que les d’alumini, tenen una gran varietat d'acabats i dissenys. Ofereixen un gran confort i estalvi energètic gràcies a les cambres d'aire que s'incorporen en el seu interior.

Gràcies a la nostra extensa experiència i qualitat dels nostres projectes, a Alumini Confort t'assessorem i guiem durant tot el procés. Tenint en compte les teves necessitats i pressupost, oferint solucions als problemes tèrmics, acústics i de seguretat. Contacta'ns per a més informació!

938 772 929

Finestres de PVC

Finestres de PVC
Finestres de PVC

Finestres Correderes
Finestres Correderes
carpintería metálica en manresa

Finestres Practicables
Finestres Practicables