Mampara corredera dutxa


Model Block- 2

Col·lecció absolutament nova en la qual predomina l'estil radicalment minimalista en el seu disseny.
Efectivament en aquesta col·lecció la presència dels perfils d'alumini en gairebé testimonial amb prou feines reduint-se a la guia superior que no depèn de la subjecció dels marcs laterals si no que està penjada directament de la paret.
A més els perfils laterals manquen de protagonisme dotant a la mampara d'una personalitat molt definida amb la qual cosa la sensació de llibertat a l'espai de dutxa és màxima.
La sortida d'aigua per la zona inferior es dificulta al màxim amb la utilització d'un sistema d'escopidor igualment minimalista però altament efectiu.
A més totalment personalitzable amb qualsevol de les nostres serigrafies o a través de les nostres exclusives propostes NOVADREAMS.
La comoditat d'ús i neteja estan garantides mitjançant el tractament antical d'última generació NOVASHIELD que està disponible per a tots els models d'aquesta col·lecció.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

ALUMINI CONFORT

  Passatge Coll de Jou, 9,
Manresa, 08242, (Barcelona)

  938772929