Fusteria d'alumini a Manresa

A la nostra fusteria d'alumini a Manresa garantim els millors preus

A Alumini Confort posem a la teva disposició un servei integral i eficaç, encarregant-se personalment de totes les fases del projecte. Perquè tinguis un únic intermediari durant tot el procés, sense haver de preocupar-te per res.

A la nostra fusteria d´alumini a Manresa oferim assessorament personalitzat segons les necessitats del client, tant estètiques com funcionals, d'espai o d'estalvi energètic. Busquem els materials més adequats per cada zona, amb solucions a mida i pressupostos sense compromís.

Com a fabricants, disposem d'una gran flexibilitat a l'hora de realitzar qualsevol tancament, ja sigui per a interior o per exterior. Tenim una gran varietat de materials (alumini, vidre, xapa, panell composite ...), colors i acabats. Tu tries, a Alumini Confort fem les teves idees realitat.

L'últim pas abans d'acabar el treball és la instal·lació; també el més important, ja que per moltes prestacions que tingui el tancament, una col.locació inadequada pot fer que les perdi. La nostra dilatada experiència per la instal·lació de sistemes de fusteria d'alumini ens permet garantir uns acabats molt estètics i cent per cent eficaços tèrmicament.

MALLORQUINES

Tot tipus de mallorquines de protecció Solar, amb lama mòbil o fixe.

ALUMINI CONFORT

  Carrer Coll 32-34 Nave nº8 Pol. Ind. Santa Ana ,
Sant Fruitos de Bages, 08272 , (Barcelona)

  938772929